torstai 2. elokuuta 2012

VIHDOINKIN voin kortteilla

Kortissa pohjana sanomalehdestä leikattu kalan kuva.Päällä tuollaista kultakiekura kangasta.Vesikirppu on perhonen jolta siivet irronneet(EI OIKEA)ilmakuplia ja leimailumustetta.
"Kala ja vesikirppu"
LEILA haastoi mukaan jollakin uudella-tässä uusia atc kortteja . Tämä blogini on myös uusi.Vanha vuodatus saa nyt jäädä ja täällä jatkaa KORTTI HURAHDUS.

SOITTOTUNTI"  Vaihdettu)


"SOITTOTUNTI"
Tällä osallistun Lauran haasteeseen:mustaa , valkoista ja kultaa.
En viitsinyt tehdä kahta eri postausta..käykö näin?

7 kommenttia:

 1. Ooh ja oijee ku hiano tuo kala ja kirppu kortti!!!! Upeaa työtä uudessa blogissa, uudella kädellä ja uudet kortit!
  Kiitos kun linkitit nämä tänne mun uuteen blogiin ja onnea arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ennen kuin silmäni ehtivät suluissa olevaan sanaan asti, oli ihokarvat jo kauhusta pystyssä...... onneksi ei siis OIKEA;)
  Hienosti uusi kätesi toimii - ja pää kanssa, kun tuottavat näin idearikasta satoa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja ja aivan ihanan herkkä tuo korttisi soittotunti! Tervetuloa bloggerin puolelle :) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja, varsinkin tuo orvokkikortti tuolla aiemmassa postauksessa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja! Olen nyt päivittänyt Vuodatuksen seurantalistaa ja ainoastaan Bloggerissa julkaistut ovat siellä tänään näkyneet, Vuodatuksen ei ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. upeita kortteja molemmat tuo eka olis voinu sopii vaik mun haasteen vastaukseks. Siis voit sä ainaki haasteisiin siis varsinaiseen ja ekstraan osallistuu ku eihän niihin tartte tehä ku yks kortti molempiin ja saa nyt nähdä osallistuuks toho vaihtoon kukaan ni sit siihe ei tarvi tehä ku 2 korttii :))))mul ja sul jos siis osallistut, vartoot vaa viimesee ilmottautumispäivään ja jos sillon ei kukkaa muu oo ilmottautunu ni sit meit olis vaa 2 osallistujaa(oliks toi toiveajatteluu???)

  VastaaPoista

KIITOS kommentti ilahduttaa aina