maanantai 28. heinäkuuta 2014

Mites on-tappaako helle luovuuden??

Itselläni on ollut tekemiset hukassa jo pitemmän aikaa.
Ei kai kuitenkaan vika ilmoissa.(:  sitä vaan joskus tekee joskus ei vaikka kuinka yrittäisi vääntää.):

Tänään sain kuitenkin aikaiseksi tämän Onnittelu kortin jonka saa syyskuun puolella 20v. neitokainen.

Kukat oikealla on leikattu tapetista,vanhat napit "nappivarastosta". Muut myös laatikon saloista mutta joskus ostettu ja vaihdossa tulleita.

Toinen kortti jonka tein on kuivumassa ja tulee esille myöhemmin.

Pärjäilkäähän tämän helteen kanssa! Hyvää viikkoa kaikille.

8 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Kyllä se helle lähinnä rajoittaa, vaan ei täysin vie luovuutta.

  VastaaPoista
 2. Ei jaksa ei jaksa. Toisaalta kortinteko on melkein ainut askare, jossa hiki ei valu virtanaan. Tietenkin on niin, että aivoissa luovuuspiirit voivat olla sulaneina yhteen.

  VastaaPoista
 3. ♥kaunis kortti! Kyllä täällä helle vähän koettelee...

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs kortti ja kauniit värit ! Kyllä helle tappaa - en tiedä niinkään luovuutta, mutta ainakin viitseliäisyyden. Ei niin sitten millään viitsi, kun tulee heti niin nihkeä olo pintaan. Lukeminen, liikkumattomana tuolissaan, se ei niin pahasti hiota ! Kolme viikkoa lähes 30 asteessa alkaa riittää myös minulle kesäihmiselle. Luen kirjaa Lumilapsi, jossa on Alaskan talvi, tuiskua, pakkasta, hrrrr, ihanaa !

  VastaaPoista
 5. Sinulla helle on saanut luovuuden kukkimaan. Tämä on niin kaunis kortti.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti , ja huomaan, ettei helle ole vaikuttanut luovuuteesi. Minä olen ollut neljättä viikkoa lomalla, ja en ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Pää on vain aurinkoa täynnä.

  VastaaPoista
 7. Ilomielin varasin sinulle naamio-kortin ja voit tehdä vaihtarin samalla aiheella. Minulla on viimeinen lomaviikko menossa ja olen päättänyt nyt askarrallella iltaisin. Kurkkaile, jos mieluisia löytyy, niin laitan kirjeesi viikonloppuna tulemaan.

  VastaaPoista
 8. Ei sinult ainakaa! Ihastuttavia töitä. Luovaa ja ihanaa elokuun alkua tällekin helleviikolle. Kiitos blogivierailuistasi kommentteineen:)

  VastaaPoista

KIITOS kommentti ilahduttaa aina